driftman04 Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 (edited) Witam wszystkich! Ostatnio udało mi się ukończyć ten oto model. Sklejało się go całkiem przyjemnie, jest firmy Signum. Posiada mało detali, jednak ja postanowiłem go nie waloryzować. Wypraski z dość miekkiego plastiku i dlatego parę części się rozpadło. Można uznać w sumie, że kokpit nie istnieje, bo tam mało co robiłem. Całość malowana pędzlem, farbami Pactra. Samolot na zdjęciach się trochę błyszczy. Zdjęcia: Pozdrawiam, Michał. Edited June 4, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanadam Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Moim zdaniem bardzo ładny Myślę ze jednak niepotrzebnie zostawiałeś zdjęte panele silnika.... chyba jest zbyt ubogi żeby go pokazywać (he he ... zrobiłem to samo w Jaku-7W ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
driftman04 Posted June 4, 2010 Author Share Posted June 4, 2010 Masz racje, ale jakaś atrakcja musi być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts