Noreck Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Czy ktoś może wie czym się różniły lawety No. 1 i No. 2, albo może ma jakieś zwymiarowanie plany dwójki do Napoleona 1857? byłbym bardzo zobowiązany zamieszcze fotki by było wiadomo o co chodzi a tu w 3d Od razu mówię że googlałem itp, itd mam parę oryginalnych podręczników i wiem tylko że rózniły się "zasadniczo wymiarami" ale też szczegółami konstrukcyjnymi. Chodzi mi o lawetę do 12 funtówki(No.2) , bo mniejsze sajzy miały mniejsze lawety Pomocy bo muszę zrobic takie paskudztwo i to w dużej skali...to jest w małej ale w dużym rozmiarze teoretycznie jest to prosty model ale tylko w dużej skali czyli małych wymiarach. Tutaj w wersji hiszpańskiej, pierwsze zdjęcie(poprzedniego postu) pokazuje pierwszy model, potem nie było już uchwytów. I jeszcze jedno pytanko-czy ktoś zna jakiś prosty program by pociąc wydruki które się nie mieszczą na stronie A4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 czy to przypadkiem nie wirus ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noreck Napisano 10 Lutego 2007 Autor Share Napisano 10 Lutego 2007 hehe przpraszam za to małe zawirowanie, sie technika wyzwoliła ..ale juz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 My tez Cie Noreck witamy na forum Na drugi raz uwazaj z takim wielkim awatorkiem. Zostal juz usuniety. Teraz mozesz wstawic wlasciwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noreck Napisano 10 Lutego 2007 Autor Share Napisano 10 Lutego 2007 heh wiem to tylko mała niedyspozycja następnym razem bedzie lepiej No dobra teraz juz lepiej, zapanowałem nad techniką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi