mateusz kumorek Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 witam ! proszę o komentarze mojego modelu i wskazówki mam 13 lat POZDRO Cytuj
knightrider Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Ogólnie fajnie tylko kalki się błyszczą. Cytuj
mateusz kumorek Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Napisano 8 Czerwca 2010 Mam zamówione płyny tylko tak mnie rwało że mu siałem dokończyć Cytuj
Grzywa Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Przyznam, że jak na 13 lat to całkiem ładnie . Mimo, że nie jestem jakimś specjalistą, to na moje oko model całkiem zgrabnie i starannie pomalowany, choć ten zielony jest jakby troszkę monotonny. Spróbuj złoszować . Pozdrawiam ! Cytuj
mateusz kumorek Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Napisano 8 Czerwca 2010 knightrider , a masz w galerii swoje modele ? Cytuj
Kacperek315 Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Mi też się model ogólnie podoba. Dobrze sklejony. Pomalowany też mi się wydaję, że starannie. Idziesz ogólnie w dobrym kierunku co Ci się chwali. Świecenie się kalek możesz skorygować w późniejszym czasie lakierem matowym. Sam zamierzam kiedyś zrobić ten model, tyle że coś do niego pododaję. Mam nadzieję, że w przyszłości jeszcze dopracujesz ten model. Pozdrawiam Cytuj
grzesioj Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 Na tych zdjęciach niewiele widać, a i oczy już nie te , ale wydaje mi się, że kalki się nie błyszczą, lecz "srebrzą", a to już inna śpiewka i efektu tego nie usunie się przy pomocy lakierów matowych, bo to po prostu powietrze pod kalkomanią. pozdrawiam Grzesiek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi