Karol_Max Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Witam! Trochę długo nie wstawiałem zdjęć do galerii, ponieważ podstawka na której miał stać wyglądała jak by sklejał ją 6-cio latek, a więc musiałem ją poprawić. Mam w planach zrobienie starej i strasznie zniszczonej drogi, oraz szlaban i dlatego zdjęcie z podstawką dam jak będzie skończona Co do autobusu to w warsztacie pisałem że będzie miał pasażerów, ale gdy przykurzyłem szyby to nic przez nie nie było widać. A teraz fotki Pozdrawiam i zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ik888 Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Świetny model Normalnie szczęka opada szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Trochę za małe fotki przez co prawie nic nie widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Klimatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 4 Lipca 2010 Autor Share Napisano 4 Lipca 2010 Jak robisz taką rdzę, kurz itp.? Model świetny. =] Rdza jest zrobiona farbą olejną koloru "burnt sienna" , a kurz suchą pastelą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi