truckman Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Iveco Stralis T no właśnie czy ten "pojazd" się tak faktycznie nazywa? Pojazd przyjechał na 17 trakerskie spotkanie. Co wy na to? Może jakieś komentarze? EDIT: Jak mnie uświadomił kolega Jest to Iveco Strator i nie jest to wymysłem "kogoś" tylko Iveco się pod tym podpisuje Edytowane 14 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Nazywa się STRATOR. Opowiadał o tym przedstawiciel Iveco na rozdaniu nagród, na którym mój tatuś dostał wyróżnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Nie gadajcie głupot, że Iveco się pod tym podpisuje. To Iveco Strator, które jest produkowane na rynek Australijski i Nowozelandzki przez oddział Iveco na tym kontynencie i tam ma nazwę PowerStar. Tego modelu Iveco nie ma w Europie z wiadomych powodów. Przerobieniem Stralisa na Stratora zajmuje się firma Schouten (dealer Iveco w Holandii). Kupują normalne Iveca, maski i kilka elementów w Australii i u siebie je przerabiają. Strator waży około 300 kg więcej niż Stralis. Jest to tylko i wyłącznie przeróbka. Pojazd nie wychodzi z fabryki Iveco jako Strator. Żeby dowiedzieć się jak się nazywa wystarczy popatrzeć na blendę nad przednią szybą Jeden z bardziej egzotycznych i ciekawych pojazdów w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Żeby dowiedzieć się jak się nazywa wystarczy popatrzeć na blendę nad przednią szybą Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi