luśnia Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Witam, mam do zaprezentowania figurkę legionisty 54 mm.Ta mało znana firma robi chyba najciekawsze figurki przedstawiające armie rzymską,z zachowaną dużą dokładnością. link do galerii : http://www.figurki-tomasz-marszalek.pl/galeria/displayimage.php?album=5&pid=39#top_display_media żołnierz formacji triari z czasów republiki.Co do wykonania co tu dużo pisać całość prucz kolczugi malowana jest pactą do metali użyłem humbrola,i bez przecierów olejami. Edytowane 25 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 24 Czerwca 2010 Super Moderator Share Napisano 24 Czerwca 2010 mam do zaprezentowania figurkę legionisty 54 mm.Ta mało znana firma robi chyba najciekawsze figurkiA coś więcej... ? Bez sensu coś pisać nie podając konkretów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Witam. Proszę więcej zdjęć w galerii a nie linków. Chyba jest to figurka firmy Soldiers ale nie jest to jakiś quiz, niech się Autor wypowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Poza tym - tytuł jest zwodniczy, oczekiwałem figurki ś.p. Kazimierza Deyny na przykład ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśnia Napisano 25 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2010 Tak jest to oczywiście figurka firmy Soldiers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi