kacpi1234 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Witam zaczynam kolejny projekcik jest to LOCTITE ZEXEL GT-R (R34) z tamki w skali 1/24. Na początku miałem go zrobic w temacie tuning ale stwierdziłem że kupię inny model do tego projektu...... A więc krótki IN-BOX: -Pudełko -Wypraski -Kalki -Instrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Ale w projekcie tuning możesz zrobić więcej modeli. Więc może warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2010 Wiem,na początku chciałem go zrobić w wersji street,ale nie dam rady go tak radykalnie przerobić...... W sierpniu pojawią się 2 projekty tuning: -subaru impreza -honda integra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 4 Lipca 2010 Autor Share Napisano 4 Lipca 2010 Pierwszy UP Pomalowałem silnik a raczej jego imitację Przednie wahacze Chłodnica i drążek kierowniczy Hamulce Mam pytanko na jaki kolor pomalować podwozie? Czarny,biały czy srebrny? Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Chyba srebrny, jeli ma być chociaż trochę podobny do oryginału....a jeli ma być totalnym wytworem wybrani, to biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Wiem,na początku chciałem go zrobić w wersji street,ale nie dam rady go tak radykalnie przerobić......W sierpniu pojawią się 2 projekty tuning: A dlaczego nie dasz rady? Body może właściwie zostać, może tylko przedni zderzak wymienić, pewnie wnętrze do przeróbki, ma fajne naklejki, myślę że dało by radę, ja właściwie swoją Suprę z czegoś takiego robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 4 Lipca 2010 Autor Share Napisano 4 Lipca 2010 Wnętrze to nie problem,najbardziej chodziło mi o tylny zderzak bo jest typowo wyścigowy..... Ale w na dniach będę zamawiał integre i subaru i będą w projekcie tuning ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 6 Lipca 2010 Autor Share Napisano 6 Lipca 2010 Projekt na razie stoi tylko wyszlifowałem i poszpachlowałem klatkę bezpieczeństwa... Projekt stoi na rzecz dioramki do mini coopera i czołgu t-34/76... Mam zamiar go reaktywować w najbliższych tygodniach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Projekt stoi na rzecz dioramki do mini coopera O dioramka będzie brzmi nieźle, niecierpliwie czekam na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Ja czekam na zdjęcia samego Miniaka ;) Na jaki kolor w końcu malujesz Zexel'a ?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 10 Lipca 2010 Autor Share Napisano 10 Lipca 2010 będzie taki jak na pudełku będzie wersją prosto z pudła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi