kacpi1234 Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Witam zaczynam kolejny projekcik jest to LOCTITE ZEXEL GT-R (R34) z tamki w skali 1/24. Na początku miałem go zrobic w temacie tuning ale stwierdziłem że kupię inny model do tego projektu...... A więc krótki IN-BOX: -Pudełko -Wypraski -Kalki -Instrukcja Cytuj
Sandi Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Ale w projekcie tuning możesz zrobić więcej modeli. Więc może warto spróbować. Cytuj
kacpi1234 Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Napisano 30 Czerwca 2010 Wiem,na początku chciałem go zrobić w wersji street,ale nie dam rady go tak radykalnie przerobić...... W sierpniu pojawią się 2 projekty tuning: -subaru impreza -honda integra Cytuj
kacpi1234 Napisano 4 Lipca 2010 Autor Napisano 4 Lipca 2010 Pierwszy UP Pomalowałem silnik a raczej jego imitację Przednie wahacze Chłodnica i drążek kierowniczy Hamulce Mam pytanko na jaki kolor pomalować podwozie? Czarny,biały czy srebrny? Zapraszam do komentowania Cytuj
opc_tuner_95 Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 Chyba srebrny, jeli ma być chociaż trochę podobny do oryginału....a jeli ma być totalnym wytworem wybrani, to biały Cytuj
przemekgksw3 Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 Wiem,na początku chciałem go zrobić w wersji street,ale nie dam rady go tak radykalnie przerobić......W sierpniu pojawią się 2 projekty tuning: A dlaczego nie dasz rady? Body może właściwie zostać, może tylko przedni zderzak wymienić, pewnie wnętrze do przeróbki, ma fajne naklejki, myślę że dało by radę, ja właściwie swoją Suprę z czegoś takiego robię Cytuj
kacpi1234 Napisano 4 Lipca 2010 Autor Napisano 4 Lipca 2010 Wnętrze to nie problem,najbardziej chodziło mi o tylny zderzak bo jest typowo wyścigowy..... Ale w na dniach będę zamawiał integre i subaru i będą w projekcie tuning ;D Cytuj
kacpi1234 Napisano 6 Lipca 2010 Autor Napisano 6 Lipca 2010 Projekt na razie stoi tylko wyszlifowałem i poszpachlowałem klatkę bezpieczeństwa... Projekt stoi na rzecz dioramki do mini coopera i czołgu t-34/76... Mam zamiar go reaktywować w najbliższych tygodniach ... Cytuj
przemekgksw3 Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Projekt stoi na rzecz dioramki do mini coopera O dioramka będzie brzmi nieźle, niecierpliwie czekam na galerię. Cytuj
opc_tuner_95 Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Ja czekam na zdjęcia samego Miniaka ;) Na jaki kolor w końcu malujesz Zexel'a ?;) Cytuj
kacpi1234 Napisano 10 Lipca 2010 Autor Napisano 10 Lipca 2010 będzie taki jak na pudełku będzie wersją prosto z pudła... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi