kacpi1234 Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Witam zaczynam kolejny projekcik jest to LOCTITE ZEXEL GT-R (R34) z tamki w skali 1/24. Na początku miałem go zrobic w temacie tuning ale stwierdziłem że kupię inny model do tego projektu...... A więc krótki IN-BOX: -Pudełko -Wypraski -Kalki -Instrukcja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandi Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Ale w projekcie tuning możesz zrobić więcej modeli. Więc może warto spróbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpi1234 Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 Wiem,na początku chciałem go zrobić w wersji street,ale nie dam rady go tak radykalnie przerobić...... W sierpniu pojawią się 2 projekty tuning: -subaru impreza -honda integra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpi1234 Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Pierwszy UP Pomalowałem silnik a raczej jego imitację Przednie wahacze Chłodnica i drążek kierowniczy Hamulce Mam pytanko na jaki kolor pomalować podwozie? Czarny,biały czy srebrny? Zapraszam do komentowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opc_tuner_95 Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Chyba srebrny, jeli ma być chociaż trochę podobny do oryginału....a jeli ma być totalnym wytworem wybrani, to biały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Wiem,na początku chciałem go zrobić w wersji street,ale nie dam rady go tak radykalnie przerobić......W sierpniu pojawią się 2 projekty tuning: A dlaczego nie dasz rady? Body może właściwie zostać, może tylko przedni zderzak wymienić, pewnie wnętrze do przeróbki, ma fajne naklejki, myślę że dało by radę, ja właściwie swoją Suprę z czegoś takiego robię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpi1234 Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Wnętrze to nie problem,najbardziej chodziło mi o tylny zderzak bo jest typowo wyścigowy..... Ale w na dniach będę zamawiał integre i subaru i będą w projekcie tuning ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpi1234 Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 Projekt na razie stoi tylko wyszlifowałem i poszpachlowałem klatkę bezpieczeństwa... Projekt stoi na rzecz dioramki do mini coopera i czołgu t-34/76... Mam zamiar go reaktywować w najbliższych tygodniach ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Projekt stoi na rzecz dioramki do mini coopera O dioramka będzie brzmi nieźle, niecierpliwie czekam na galerię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opc_tuner_95 Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Ja czekam na zdjęcia samego Miniaka ;) Na jaki kolor w końcu malujesz Zexel'a ?;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacpi1234 Posted July 10, 2010 Author Share Posted July 10, 2010 będzie taki jak na pudełku będzie wersją prosto z pudła... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts