MrKarcio Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Witajcie forumowicze!!! Mam pytanko: tak jak w temacie chciałbym zrobić błoto na diorame, podwozie i koła schwimmwagena.Chciałbym , żeby błoto nie było zaschnięte tylko jeszcze świeże i mokre.. Proszę was o porady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 MIG Acrylic Resin + pigment/piasek/kamyczki. Dokladniejsza instrukcje masz na opakowaniu. Koszt ok. 25-30zl. Podaje tutaj metode z jakiej sam korzystam mam tez nadzieje, ze ten post nie spotka sie tak jak jeden z moich poprzednich, z komentarzem, ze "nie wszystkich stac" na takie produkty . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrKarcio Napisano 7 Lipca 2010 Autor Share Napisano 7 Lipca 2010 Czyli rozumiem, że to wszystko mam wymieszać i nałozyc na powierzchnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Mokre błoto możesz też uzyskać po wymieszaniu zwykłego wikolu z piaskiem, kamyczkami, jakimiś korzeniami małymi i odrobiną modelarskiej trawki dodając ewentualnie odpowiednie dla Ciebie kolory, pastele i na koniec potraktować całość ciemnym washem olejnym. Można również wykorzystać żywicę, lakier połysk... Co modelarz to i sposób inny :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Co modelarz to i sposób inny :] Lepiej bym tego nie ujal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi