Philipe Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 1/48 Special Hobby (Flashback kit with resin and photo-etched parts) Miles Magister in Portuguese markings. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 what can I say? (write ) nice, clean and unusual. Unusual for us- polish modelars plane and camo good work Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Nicely done Philipe! As Marcin said it is not very popular plane for us. Magiter usually doesn't appear in Portuguese markings in Poland. It is nice to see it in such original camouflage. Your model is made very clean (almost sterile). I am a fan of "veteran" models with weathering which in my opinion gives them more realistic look, but your Magiter also looks very nice without it. The stand is also interesting. Simple but eye-catching. Hope to see more machines in Portuguese markings made by you! Best Wishes Kornik Dobra robota Philipe! Tak jak powiedział Marcin, nie jest to zbyt popularna (często widywana) maszyna u nas. Magister zwykle nie pojawia się w Polsce w portugalskich oznaczeniach. Miło jest go oglądać w tak oryginalnym kamuflażu. Twój model jest wykonany bardzo czysto (prawie, że sterylnie). Ja jestem fanem modeli "weteranów" ze śladami eksploatacji (weatheringiem), który według mnie dodaje im bardziej realistycznego wyglądu, ale Twój Magister również i bez niego wygląda dobrze. Podstawka również jest interesująca.Prosta ale atrakcyjna (wpadająca w oko). Mam nadzieję zobaczyć więcej maszyn w Portugalskich malowaniach wykonanych przez Ciebie. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi