Tremac Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Tym razem wybralem takiego oto "busa" co by odpoczac od zimmeritow i gasienic Model poleci prosto z pudla bez dodatkow (poza wlasnym wkladem) malowanie tez raczej pudelkowe. Bardziej chcialbym sie skupic nad pasazerami. Mysle ze nadeszla pora by rozszezyc swe wypociny o figurki. Pomoc oczywiscie mile widziana. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laser1989 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Bardzo zacny pojazd z zaciekawieniem będę zaglądał do tematu. Na jaki rok będzie stylizowany i jaki front? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 Witam i dzieki za zainteresowanie Stylizacja raczej pudelkowa a front raczej bez frontowo a to z tego wzgledu ze mam male pojecie o tym W drodze losowanie ktores kalki przykleje. Dla mnie nie ma to wiekszego znaczenia chodzi bardziej o zabawe. Oczywiscie staram sie zachowac jakies tam standardy ale bez cisnienia ze cos ma byc tak czy siak. Poprostu ma cieszyc oko a oto pirwsze ryciny tego co zrobilem .Model prawie sklejony zostalo jeszcze kilka drobiazgow i psikanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Dzgnolem troszke przy Kruppie powoli byle do przodu Zaczolem tez strugac figurki o ktorych nie mam zielonego pojecia bo do tej pory wymalowalem ich 4 tak ze wszelkie sugestie mile widziane A tu mam pytanko odnosnie bazy ktory z tych kolorow bylby najbardziej adekwatny do tego. Odpowiednik Tamki z przelicznika wyszedl mi 164 ale moze inny bylby lepszy moze jakas mieszanka? Pytam bo w tym koloze jeszcze nic nie packalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 12 Października 2010 Autor Share Napisano 12 Października 2010 Na dzien dzisiejszy tak sie model prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Drewienko super wygląda pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 8 Listopada 2010 Autor Share Napisano 8 Listopada 2010 Dzieki Krupp prawie gotowy zostalo wypelnic jakos pake i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi