ShaDow FoX Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Chcialem wam pokazac dwa maluszki Panzer IV to italerii przerobiony a Tiger byl kupiony w zabawkowym chyba firmy LEE to samo za siebie mowi ile mial czesci z nudow i braku kasy na nowe 1:35 przerobilem je oto zdjecia ta czworka to moj 3 model wiec nie patrzcie na gasienice :P poczatki w plastiku.... czworka przed tuningiem a tu po lufa sie polamala i chcialem zrobic taka krotka ale jarzmo jest inne, wlaz tez przecielem PS: jak zwykle nie mam w czym wybierac(slabe zdjecia :/)ale wrzuce nawet te rozmazane :/ Tygrysek: I razem Trudno cos powiedziec po tych zdjeciach no ale coz :/ sprobuje lepsze zrobic, musze sie kumpla prosic o aparat bo ja mam kamere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROKLIN Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 a czy to twoje pierwsze dwa modle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Fox ma tu dużo modeli przedstawionych i podziwianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 16 Lutego 2007 Autor Share Napisano 16 Lutego 2007 nie to sa ostatnio z nudow zrobione/przerobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 No, nieźle ten Tygrys mi sie podoba a Panzer ciekawie przerobiony. Ja właśnie pracóje nad Jagdpanzer IV L\70 z Dragona i robie fikcyjne malowanie. DAJ SNAJPERA, CHOCIAŻ JEDNEGO, PROSZE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 z nudow I tak Ci wyszły , nie ma co komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi