Ł.Sosnowski Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Rozgrzebuję kolejny model z nadzieją na szybkie jego ukończenie. Jest to nowy produkt HB, całkiem niezły, ładny detal i jak na razie skleja się bez większych komplikacji. Chciałbym zrobić kamo pikselowe, ale niestety nie znalazłem zdjęć tej wersji z takowym. Jeżeli do czasu malowania nie znajdę, to dam zwykłe. Postęp: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 A Abrams?? Co z nim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Stoi, zgubiłem końcówkę lufy, teraz czekam aż wróci Kolega od którego będę mógł skopiować ten element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Śledzimy, śledzimy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Wieża polepiona: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam. Model już posklejany, jutro rano poprawki (debonder, miejscami szlif i odrobina szpachli) i mogę kłaść Surfacera. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Model już pomalowany, muszę nanieść parę poprawek, znalazłem kilka niedomalowanych miejsc. Lepsze fotki dam po nałożeniu kalek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2010 W związku z ogromnym zainteresowwaniem tematem mały updejt. Poszły kalki i wash. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Taki w sumie lekki wash wyszedł... Jak oceniasz kalki Hobbybossa? Bo ja przy teciaku byłem pozytywnie zaskoczony mając z nimi pierwszy raz styczność - bardzo cienki film i ładnie siadały. Z tego co widzę, to Ty też nie miałeś z nimi problemów. A jak malowanie kółek? Bo gdzieś zniknęły z relacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Będzie jeszcze jeden wash, tym razem z brązu Van Dycke. Kólka leżą i czekają na farbę, bo mi się czarna skończyła. Kalki wyprowadziły mnie z równowagi, były dobrej jakości, ładnie siadły, ale rwały się i zginały... Może źle się z nimi obchodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Zainteresowanie jest. Ale dziwak taki kosmiczny że nie wiadomo co komentować. Póki co pięknie idzie (modelowanie) i tyle. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi