MarcinL Napisano 27 Lutego 2006 Share Napisano 27 Lutego 2006 Witam wszystkich fanów sajens fikszyn a SW i innych Alienów w szczególności. To mój debiut w tym części forum. Wcześniej gościłem na PWM ale tam jakoś tak nudnawo. Trafiłem na kilka kitów Revella w rozsądnej cenie i początkowo miały być dla syna ale.... chęć posiadania własnej maszyny przezwyciężyła. Nie jest to jakiś zestaw the best. W zasadzie składa się go bez kleju i tak ja uczyniłem no może nie zupełnie tak do końca oto kilka zdjęć ramek a że postanowiłem potrenować cieniowanie przed modelem foki po jakimś czasie wygladało to tak a potem tak jeszcze nad nim pracuję ale chyba będzie wart włożonej w niego pracy Na pewno nie jest to tak fenomenalny model jak te robione typowo dla sklejaczy ale jest na prawdę sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 27 Lutego 2006 Share Napisano 27 Lutego 2006 No no Marcin, ladne, figurke jakas daj i diorama-gdziesz w kosmosie... jakzwykle dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 27 Lutego 2006 Share Napisano 27 Lutego 2006 Mi się nie chciało z moim Easy Kitem bawić. Ale nigdy nic nie wiadomo, w końcu jest tylko złożony, nie sklejony ... Nie, nie ma mowy, nie będę miał aż tak wielkiej dziury wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi