BuJoN Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Na warsztat trafiła Corolla WRC, która Janusz Kulig startował w czeskim Rajdzie Barum w sezonie 2000. Do budowy użyłem modelu Tamiya, fototrawionych blaszek SMS oraz kalkomanii własnej produkcji. Zdjęcia przedstawiają już zaawansowane stadium prac nad modelem. Wnętrze, podwozie już gotowe w 100%. Karoseria pomalowana białą farba Pure White z palety Zero Paint oraz zostały na nią nałożone kalkomanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Ładnie się kalkomania prezentuje!! Będę podglądał warsztat Chociaż widzę, że model prawie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuJoN Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Z braku czas nie miałem jak zrobić zdjęć w trakcie budowy ale podczas budowy kolejnego modelu już urozmaicę relację większą ilością zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Planujesz jakieś nowe projekty kalkomanii do rajdówek polskich zespołów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuJoN Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Niedawno wypuściłem kalkę wraz z elementami żywicznymi na Celice st205 Kuliga z Rajdu Semperit 1999. Na ukończeniu mam już Peugeota 206 WRC Kuzaja w malowaniu Pol-Skal oraz Corolle WRC Kuliga w malowaniu Barum. Reszta wcześniejszych kalek na mojej stronie lecz ze względów reklamowych nie mogę podać jej adresu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 A masz może żywiczne fotele rajdowe w ofercie?? I najlepiej kopie Tamiyowskie?? Bo chętnie 2 sztuki bym zakupił! Kuzajowa 206-ka może być ciekawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi