BuJoN Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Na warsztat trafiła Corolla WRC, która Janusz Kulig startował w czeskim Rajdzie Barum w sezonie 2000. Do budowy użyłem modelu Tamiya, fototrawionych blaszek SMS oraz kalkomanii własnej produkcji. Zdjęcia przedstawiają już zaawansowane stadium prac nad modelem. Wnętrze, podwozie już gotowe w 100%. Karoseria pomalowana białą farba Pure White z palety Zero Paint oraz zostały na nią nałożone kalkomanie. Cytuj
kamit Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Ładnie się kalkomania prezentuje!! Będę podglądał warsztat Chociaż widzę, że model prawie skończony Cytuj
BuJoN Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Napisano 6 Sierpnia 2010 Z braku czas nie miałem jak zrobić zdjęć w trakcie budowy ale podczas budowy kolejnego modelu już urozmaicę relację większą ilością zdjęć. Cytuj
kamit Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Planujesz jakieś nowe projekty kalkomanii do rajdówek polskich zespołów?? Cytuj
BuJoN Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Napisano 6 Sierpnia 2010 Niedawno wypuściłem kalkę wraz z elementami żywicznymi na Celice st205 Kuliga z Rajdu Semperit 1999. Na ukończeniu mam już Peugeota 206 WRC Kuzaja w malowaniu Pol-Skal oraz Corolle WRC Kuliga w malowaniu Barum. Reszta wcześniejszych kalek na mojej stronie lecz ze względów reklamowych nie mogę podać jej adresu na forum Cytuj
kamit Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 A masz może żywiczne fotele rajdowe w ofercie?? I najlepiej kopie Tamiyowskie?? Bo chętnie 2 sztuki bym zakupił! Kuzajowa 206-ka może być ciekawa! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi