Mierzu Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 [Wiosna w Rosji nie uznawała zasad.Na oryginalnych fotkach błoto było poi szyję. Co i na tej dioramie zapewne pozwoliło ukryć mankamenty fototrawionek "asów" z firmy Ace . Mogę tylko gratulować końcowego efektu, bo ta firma to ( jeżeli mozna tak napisać) przerost ceny nad jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Co i na tej dioramie zapewne pozwoliło ukryć mankamenty fototrawionek "asów" z firmy Ace Niestety ,często zmuszają do takich "zabiegów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Jak dla mnie też troche zbyt dużo błota. Obawiam się że pojazd który wpadł by w nie, miałby spore problemy z wydostaniem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Obawiam się że pojazd który wpadł by w nie, miałby spore problemy z wydostaniem się. Proponuję pooglądać trochę zdjęć,ewentualnie kronik filmowych,a tutaj zdjęcie pierwsze z brzegu; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Dobra, dobra, spoko;) Ja tylko tak, no bo gdyby maluch wpadł w takie błoto to by się nie wydostał Jestem wzrokowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi