jakub1989 Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2010 Dawno mnie nie było prace idą pomału. Efekt na żywo jest lepszy mam kiepski aparat i niestety zdjęcia są nie ostre i model wydaje się nie staranie pomalowany. Jedynie tylny most mi kiepsko wyszedł pobrudziłem go klejem będe go szlifował i malował jeszcze raz. Kabina będzie czerwona (na żywo efekt jest fajny zaciek zlikwiduje:D) Reszta na błyszczący czarny podoba mi się takie połączenie i nie obchodzi mnie ,czy powinno być w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s.szymon Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 Nie ma żadnej siateczki na grill? Powiedz mi, czym chromy robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub1989 Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2010 Siateczka jest ale jeszcze nie wklejona gril nie jest zamocowany na stałe(narazie) Chromy robiłem sprayem Dupli-Color "chromeffect" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub1989 Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2011 Witam Nie wszystko poszło po mojej myśli ale jak na pierwszy model wydaje mi się ,że może być. Trochę się nauczyłem np. aby nie malować części i przyklejać na drugi dzień bo odpadają razem z farbą Jest w miarę czysto nie patrząc na szyby które będę poprawiał jak znajdę na to sposób jest jeszcze trochę do pomalowania i spasowania będę to robił podczas sklejania audi r8 aby nie malować na raty. Przy nim napewno nie popełnię wielu błędów którymi skaleczyłem actrosa. Aha jak stoi na półce to wygląda lepiej o takie coś mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi