przemek298 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam! Sherman ukończony startujemy z następnym uzupełnieniem armii USA Zacząłem go dłubać jeszcze gdy sherman był w trakcie. Położyłem białą farbę, ale nienajlepiej mi to wyszło. POzatym i tak będę musiał ja zmyć bo w kadłubie są otwory, ktorych nie miałem szpachlować, ale zaszpachluje. I na dzieńdobry mam kilka pytań: 1. W zestawie jest silnik. Wkładać go 2. Przez otwór w który wkłada się wieżę widać komorę silnika-brakuje ściany. Dokleic ją 3. Na jaki kolor pomalować tą rzecz(skrzynia biegów?) między fotelami 4. Jaki kolor na działo od wew strony wieży:?: I jeszcze przepraszam za światło- pogoda dała ciała Czas na fotki: Oto dziury i brak ściany: Wanna: Wieża i działo: W zestawie jest jeszcze taki fajny mały motorek: I jeszcze grupowe z 5gr: Jeszcze raz przepraszam za światło - następne będa lepsze P.S Zapomniałem o in-boxie. Przepraszam pzdr.... przemek298 P.S2 Już pewien kolega zwrócił mi uwagę na gniazdo kaemu, którego w orginale ni ma. Zeszlifować i zaszpachlować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Nie mósisz likwidować gniazda km jak zrobisz Francuza z Indochin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Chyba jednak usune to gniazdo, spróbuje zrobić go w zimowym malowaniu z Arden http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:SC198612.jpg&filetimestamp=20050604022129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Sierpnia 2010 Super Moderator Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Położyłem białą farbę, ale nienajlepiej mi to wyszło.Nastepnym razem pod białą farbę połóz podkład najlepiej w białym kolorze - wtedy nie bedzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek298 Napisano 21 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2010 Witam, dawno mnie nie było ale czas na mały update. Pomalowałem wieżę, skleiłem wszystko do kupy, pomalowałem podwozie. Teraz czas na malowanie reszty. Brak szpachli na wieży- hmmm..... Figurka na ostatnim zdjęciu pochodzi z zestawu italeri IIww infantry( niedomalowana) pzdr... przemek298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi