artoor_k Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Fajny Naprawdę ładnie się prezentuje. Walka była ciężka ale opłaciło się Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bowendurth Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Wg mnie wygląda świetnie, nawet mimo tych wymienionych problemów. Sam też sklejałem niedawno ten sam model, ale w barwach aeroflotu, przez wiadome wydarzenia zbyt mi by się to kojarzyło z ową tragedią. choć trudno by teraz słowo TU-154 M nie kojarzyło się ze Smoleńskiem. Tak czy siak, model wykonany cudnie, osobiście wolę, jeżeli model wygląda, jak dopiero co wyprodukowany i pomalowany, bez brudu itp. A przy okazji, jakiej używałeś białej farby? Ja przy swoim używałem Pactry White Matt (A47) i miałem koszmar, w ogóle nie chciała pokryć, nałożyłem aż 10 warstw i się poddałem i nie poprawiałem już mimo okropnych smug po pędzlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2010 A przy okazji, jakiej używałeś białej farby? Ja przy swoim używałem Pactry White Matt (A47) i miałem koszmar, w ogóle nie chciała pokryć, nałożyłem aż 10 warstw i się poddałem i nie poprawiałem już mimo okropnych smug po pędzlu. Malowałem farbą X-1 Tamiya. Malowanie na biało pędzlem jest bardzo trudne lub prawie niemożliwe. Głównym powodem kupienia przeze mnie aerografu były właśnie trudności z malowaniem białą farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi