bolek17 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam. Model firmu AFV,dla zainteresowanych numer produktu to AF35S56,model z kompletnym wnętrzem , producent wykonał do tego model prześwitujący plastik dodał też metalową lufę ,małą blaszke z elementami foto-trawionymi,i bardzo "tandetne" kalki , które wymieniłem nowymi firmy ARMO, model malowałem farbami akrylowymi firmy Pactra A32 ,użyłem trochę suchych pigmentów i chemi MIG-a, teraz foto ,prosiłbym o komentarze ,wszystkie mile widziane ,mam 14 lat ,a modelarstwem zajmuje się od 4 lat. Linki do strony z opisywanym modelem: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8c94bf32a15e0418.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7cf9f4fba6231541.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5f2b14f39154ba86.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/86078ece281313bc.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b9cec078a1b5caf6.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Poprosimy o lepsze zdjęcia bo wygląda obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 14 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Lepszych zdjęć nie mam , czy te są nie wyraźne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Tutaj poprawne zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Chodziło mi raczej o więcej zdjęć całości z różnych stron ale czołg wygląda całkiem nieźle. Mi się podoba, jest ciekawie wykonany. Zauważyłem jednak brak haków na wieży i troszkę odblaskowe kalki. Skoro to AFV to może możesz nam zaprezentować wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 oczywiście już wstawiam fotki na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 apropos ,tych haków ,już zainstalowane a kalik świeżo po nałożeniu (śpieszyłem się by wystawić na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 No i oto chodzi Zastanawia mnie tylko jeszcze ten żółty kolor na silniku Tak na marginesie - jak jest ze składalnością tego zestawu (bo też go planuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 malując wnętrze ,sugerowałem się pudełkiem,instrukcją i zdjęciam z muzeum itp:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 zawsze możesz powiedzieć, że wóz był uszkodzony i dostał nowy silnik (bez rdzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 trochę nie rozumiem ,można jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek3 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Model mi się podoba , fajnie ubrudzony ogólnie ciekawy , brak reflektora i piła na burcie nie ma drewnianych uchwytów , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 tak po prostu to nie pasuje mi ten żółty, ja bym tam minię widział tak jak tutaj (jeśli można) viewtopic.php?p=349309#349309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Hmmmmmmmm ,składając model możemy się kierować ,albo według historii,albo "ja bym to tak widział",ja wybrałem według historii ,zależało mi na wnętrzu ,dlatego postarałem się i odszukałem zdjęcia wnętrza pojazdu,ale kolory mogły być różne tego też nie wykluczam . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Ja nie zaprzeczam wyraziłem tylko swoją opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 ok,rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 tak po prostu to nie pasuje mi ten żółty, ja bym tam minię widział tak jak tutaj (jeśli można) viewtopic.php?p=349309#349309 Właśnie w tym wątku zamieściłem zdjęcia oryginału. Minia by się w sekund kilka spaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Ok zwracam honor Minia by się w sekund kilka spaliła. To co to za farba na tym twoim zdjęciu, że się nie pali? (wiem, że nie minia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Ok zwracam honor Minia by się w sekund kilka spaliła. To co to za farba na tym twoim zdjęciu, że się nie pali? (wiem, że nie minia) Tam nie ma żadnej farby- to goły odlew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi