kuba2507 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam. Wkoncu udalo mi sie ukonczyc jakies model . Jest nim Evo VI model prosto z pudla tylko kolory troche pozmieniane. No i zrezygnowalem z migaczy bocznych i znaczka z przodu bo mi sie nie podobalo Z. fotki: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody016 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Siemka, moim zdaniem bardzo fajny typowy JDM, japońskie blachy są kozackie nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się że starannie wykonany model, jedyne do czego się moge doczepić to tylko to, abyś czyścił modele przed sesją, bo masz na nim sporo kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2010 No wlasnie ze byl wytarty ale czemu tyle tego sie na tym jednym zdjeciu zebralo to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Na większości zdjęć jest kurz . Ale jeśli chodzi o sam model to ładnie, czysto wykonany. Jedyne co bym zmienił to felgi albo chociaż ich kolor na jasny, bo ładnie by to kontrastowały z budą. Ale to już zależy od gustu. Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma1995 Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Model ładny kolor tak samo,Tak samo jak kolega wyżej mogłeś zmienić kolor felg lub całe felgi,Najlepiej podoba mi się 3 fota od końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Łoooooo piękny Teraz żałuję że swojego nie strzeliłem na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi