Zieło Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Przedstawiam dziś zakończonego, kolejnego gniota mojej produkcji. Klejony prosto z pudła. W założeniu przedstawiać miał pojazd z Normandii 1944 roku. Sklejał się tragicznie a gąsienice to totalna makabra. Przepraszam za jakość zdjęć, robione telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Dobre kamo, oznaczenia malowane ręcznie ,naklejone kalki czy przez szablon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zieło Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Oznaczenia to zestawowe kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 No cóż, model italeri oszałamiającym detalem nie grzeszy, to wiadomo, najbardziej w ich tigerach rozwala mnie brak dolnej czesci mocowania na gasienice na wiezy. Natomiast wykonianie wyszlo calkiem fajnie, ladnie pomalowany, gaski tez wygladaja przyzwoicie a ze maja pelny zab to juz inna sprawa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 w ich tigerach rozwala mnie brak dolnej czesci mocowania na gasienice na wiezy No co w moim ACADEMY też nie było (i niema ) a co do twojej ITALI to bardzo ładnie się prezentuje w twoim wykonaniu mimo iż szczególikami nie grzeszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi