Marcin990 Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam, jak zapewne wiecie, przy zakupie najbliższego modelu z HB chcę obowiązkowo zaopatrzeć się w szpachlę. Rzecz w tym, że nie chcę mnie gafy tego pypu-kupuję, wracam do domu, i nie wiem co i jak Proszę Was, abyście poradzili mi jak najlepszych technik, sposobów do skutecznego szpachlowania częście modelu. PS. Napiszcie mi jeszcze, co przeważnie należy szpachlować w modelach samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Kiedyś na sąsiednim forum robiłem relacje z Seahawk'a - taki poradnik dla początkujących. Jest tam też opisane szpachlowanie - link: http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=8148&postdays=0&postorder=asc&highlight=sh60&start=40 Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi