jachud3 Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam Prezentuję zawartość pudła Panzer IV H od Dragona w 35: Pudełko i to co po drugiej stronie: Tekturka z blaszkami, blaszanymi osłonami bocznymi, kalkami, metalową liną, pojedynczymi ogniwkami, karabinem na wieżę, peryskopami. Części Delikatny zimmerit: Zestawowa lufa prezentuje się nieźle: Tych ramek jest po dwie - układ jezdny: DS'y - niestety nie ma tu Magic Track'ów :( Obfita instrukcja i bogate schematy malowania: No i na koniec porównanie do zapałki: Jakość materiału mogę ocenić jako bardzo dobrą - jak z merytoryką - nie wiem, tu trzeba poczekać na czwórkofilów pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 trzeba poczekać na czwórkofilów Obecny Byłem widziałem, techniczne cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi