buźka Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum i to jest mój pierwszy temat. Chciałem wam pokazać mój pierwszy model-scania 380. Jakość wykonania nie zachwyca, choć ja i tak jestem w miarę zadowolony. model co prawda jeszcze nie jest dokończony ale do końca jest bliżej niż dalej. Fotki z budowy: No to ok. oceniajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek94 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Ładne kolorki ;) Patriotyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Bardzo łądna Scania,możesz być z niej pełnoprawnie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Ładnie kolego poczyniasz. Ja bym troche silnik ożywił kolorkami (pomalować kapy zaworowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buźka Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Ja bym troche silnik ożywił kolorkami (pomalować kapy zaworowe) Niestety już za późno na zmiany bo wszystko sklejone. Dziś dorobiłem mocowania brakującej części spoilera i dokleiłem go do kabiny. I jeszcze jedno, zapomniałem dodać, że jest to drugie życie tej scani. Kupiłem ją jak złom i wyremontowałem. Niestety była niekompletna i aby ją dokończyć potrzebuję tylnych nadkoli i paru innych drobiazgów. Jeżeli ma ktoś jakieś części na pozbyciu to chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Brawo za to,że dałeś ja takie przyjemne dla oka drugie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 tylne nadkola chyba będe miał, zajże do zapasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi