Konrad C Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Witam ! Warsztat można obejrzeć TU Kolejny szkrab który zasili moje polskie szeregi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Września 2010 Autor Share Napisano 7 Września 2010 Aż tak źle :P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Źle nie jest, biorąc pod uwagę jakość zestawu. A może następnego zrobisz od podstaw? Modelik wydał Forda TFC, a Supermodel Forda T, na podstawie którego zrobić można ładne podwozie i silnik. Jedynym problemem może być nitowanie, ale podejrzewam, że da się to rozwiązać, tym bardziej, że nity na oryginale nie należały do małych. Doczepię się do tego, że model jest kompletnie nierealistycznie pobrudzony. W tamtych czasach dbano o czystość pojazdów. Jak chciałeś pokazać pojazd w walce to lepiej byłoby go lekko ubłocić lub ukurzyć plus jakieś ślady po rykoszetach itp. W wypadku takiego pudełka na kółkach weathering to połowa sukcesu. Do tego linie podziału kamuflażu są za grube. Wiem, że to 1:72 i wiem, jak mały jest ten wozik, ale lepiej byłoby na przykład zrobić je przy użyciu jakiegoś cienkopisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Września 2010 Autor Share Napisano 11 Września 2010 No to były robione cienkopisem.Tak naprawdę to te linie sa mniejsze w realu :P Co do syfu to jakoś przy WWI nie dbam o takie standardy, bo z kąd wiesz, że były szorowane ? Zdjęć jest bardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi