GreeN Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 Może tam gdzie nie udało się dosięgnąć filcem uda się za pomocą patyczków-wacików ?Mnie całkiem dobrze nakłada się półmatowy akryl od Model Mastera. Właśnie miałem wziąć półmat MM, ale stwierdziłem że zrobię eksperyment z Pactrą mat i sido Wczoraj polerowałem filcem, dzisiaj psiknąłem sido i wszystko wróciło do normy. Model uratowany. Jedyne co zauważyłem to, że kalki leżą po tym macie pactry jeszcze lepiej (więc jest jakiś plus). Przy następnej okazji w sklepie muszę kupić zestaw bezbarwnych lakierów. Co polecacie? Jak nabędę lakiery, finalnie psiknę jeszcze albatrosa półmatem. Model uważam z zakończony. Może pokuszę się o galerie. Dziś startuje z nowym warsztatem. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc. G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi