samurai7 Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Witam Was serdecznie. Czy któryś z Was wie coś na temat tego zestawu Revella? Jak wygląda sprawa sklejalności oraz gdzie mogę dostać kokpit do tego zestawu ?.Bardzo dziekuję za pomoc.Pozdrawiam revell 1/32 F - 16 Tigermeet New Model Kit 04724 http://cgi.ebay.co.uk/Revell-1-32-F-16-Tigermeet-New-Model-Kit-04724-/180546723764 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flanker37 Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Witam.Nabyłem tego 'ptaszka',oczywiście skusiła mnie cena zestawu.Napisze tak pokrótce:na wypraskach jest napis Revell 1987,linie podziału w większości wypukłe, owiewka kabiny niedzielona.Jednak ogólnie zestaw robi dobre wrażenie (przynajmniej nie odstrasza),wsie części są czysto odlane,posiada wnęki podwozia,szablon do wykonania "tygrysiego" malowania.Spasowanie głównych elementów dobre.Jednym zdaniem stary model w nowym pudle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marjan Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Czy jest jakieś inne "mniej widowiskowe" malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi