samurai7 Napisano 6 Września 2010 Napisano 6 Września 2010 Witam Was serdecznie. Czy któryś z Was wie coś na temat tego zestawu Revella? Jak wygląda sprawa sklejalności oraz gdzie mogę dostać kokpit do tego zestawu ?.Bardzo dziekuję za pomoc.Pozdrawiam revell 1/32 F - 16 Tigermeet New Model Kit 04724 http://cgi.ebay.co.uk/Revell-1-32-F-16-Tigermeet-New-Model-Kit-04724-/180546723764 Cytuj
flanker37 Napisano 13 Września 2010 Napisano 13 Września 2010 Witam.Nabyłem tego 'ptaszka',oczywiście skusiła mnie cena zestawu.Napisze tak pokrótce:na wypraskach jest napis Revell 1987,linie podziału w większości wypukłe, owiewka kabiny niedzielona.Jednak ogólnie zestaw robi dobre wrażenie (przynajmniej nie odstrasza),wsie części są czysto odlane,posiada wnęki podwozia,szablon do wykonania "tygrysiego" malowania.Spasowanie głównych elementów dobre.Jednym zdaniem stary model w nowym pudle. Cytuj
marjan Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 Czy jest jakieś inne "mniej widowiskowe" malowanie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi