Paweł S Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Witam. Interesuje mnie jaki jest obecny poremontowy stan resursóe polskich mi-14. Konkretnie chodzi mi o n/b : 1010 i 1011. Szukałem w goglach ale nie znalazłem. Jeżeli ktoś coś wie proszę o uchylenie rąbka tajemnicy. I takie pytanie. Smigłowce Mi-14 Pł mają zostać definitywnie wycofane do roku pańskiego 2015. I tu pytanie: Co się stanie jeżeli do tego czasu Polska nie kupi nowych śmigłowców zop? Czy da się jednak jakoś przedłużyć te resursy czy pozostaną nam tylko 3 kammany sh-2 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 8 Września 2010 Autor Share Napisano 8 Września 2010 Dzięki za odpowiedź. Oj gdybym tylko mógł i moje zdanie w tej sprawie się liczyło to ja już bym soie porozmawiał z odpowiedzialnymi za ten bałagan i opóżnienia. P.S Jak myślicie co zastąpi nasze piękne Pł-ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi