radzio_f Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Witam. Spod moich rąk wyszło takie oto dziwadło. Choć niespecializuję się w pancerce postanowiłem zrobić sobie taką małą odskocznie od samolotów. Nie mam pojęcia na temat brudzenia pojazdów pancernych stąd takie dziwne maźgoły :P . Ale oceńcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sherman Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Bradley z academy był moim czwartym modelem.Niestety na fotkach mało widać więc ciężko ocenić.Jedyne co wpada mi w oko to dziwna kolorystyka obić oraz kolor wnętrza który powinien być bardziej zielonkawy(popełniłem ten sam błąd).Reszta wydaję się w porządku. EDIT: Zauważyłem jeszcze niepomalowane wizjery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Jeżeli chcesz rzetelnej oceny to najpierw wrzuć fotki na porządny serwer, bo na tym g.... nawet powiększyć się nie da. W tej chwili trudno coś powiedzieć, a ponieważ widać wnętrze byłoby czemu się przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Bradley - mój ulubiony współczesny pojazd. Szkoda, że zdjęcia słabiutkie... Z tego co zauważyłem słabo zdetalowany jak na skalę 1:35 mogłeś pokusić się o dorobienie kilku drobiazgów aby go bardziej upodobnić do oryginalnej maszyny. Z tego co udało mi się wypatrzeć największe babole to: źle dobrany kolor wnętrza, źle pomalowane gąsienice i anteny (powinny być czarne). Czekam na lepsze foty. Tak wygląda Bradley w moim wykonaniu i ciut mniejszej skali... http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=18395 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi