wuen Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Na niemieckim forum - www.wettringer-modellbauforum.de znalazłem in-box w/w modelu: Widząc ilość elementów to model raczej średniej jakości (np. pasy przyklejone do fotela)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Mam dany model i "na oko" wygląda całkiem nieźle, nie ma nadlewek , wypraski są czyste i dokładne. Jak ze spasowaniem elementów, nie wiem bo jeszcze się za niego nie wziołem. Wiadomo Tamiya to to nie jest ale za około 80zł można nabyć ciekawy model. Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 14 Września 2010 Autor Share Napisano 14 Września 2010 Mam dany model i "na oko" wygląda całkiem nieźle, nie ma nadlewek , wypraski są czyste i dokładne. Czy mógłbyś zrobić kilka fotek szczegółów np. silnika aby pokazać jak wyglądają odwzorowania niuansików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Fotki wybranych detali Ten gril mnie normalnie zmasakrował:/ Jakby coś jeszcze było potrzeba to piszcie . Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Genialne to jakieś nie jest, typowy revell ale na pewno da się z tego zrobić dobry model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi