Gość Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Witam Nareszcie oddaje swojego Benka do galerii. Model ukończony jakiś czas temu. Ale nie było czasu zrobić fotek. Jest to mój pierwszy model z użyciem aerografu. Wypraski nie najgorsze, ale podwozie i same komory są okropne wykonane. Tu warsztat Boeing 727-200 reg. N364PA. Oryginał posiada winglety, ale ja nie bawiłem się w dorabianie ich. Oryginał: Fotki robione przy sztucznym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Jestem w szoku obejrzawszy dwa ostatnie zdjęcia... Co to za program robi takie efekty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 PhotoScape. Bardzo fajny program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddzkm Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 No, wreszcie fotki gotowego modelu :-) Widzę, że nie tylko u mnie prace się przeciągają, a ilość modeli w pudełkach znaczenie przekracza ilość tych skończonych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Co się stało z kalkami, że są takie łaciate ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Kalka "PANAM" troszkę się podarła koło okienek przy wybijaniu dziurek. I jest kilka takich "przetartych" plamek, ale to już wkład producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Boeing 727-200 reg. N364PA.Oryginał posiada winglety, ale ja nie bawiłem się w dorabianie ich. Jeżeli to miał być odwzorowany ten samolot, to kalkomanie na lewym boku są przesunięte o jedno okno do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 kalkomanie na lewym boku są przesunięte o jedno okno do przodu. Zgadza się. Jest przesunięte o jedno okienko do przodu gdyż wyjścia ewakuacyjne na kalkomanie nie pokryły by się na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 No cóż, coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi