jcs Napisano 17 Września 2010 Napisano 17 Września 2010 Witam. Od jakiegoś czasu jestem w posiadaniu modelu Subaru Impreza WRX type STI Version VI firmy Fujimi. Jakość odlewów oceniam na 4+. Gorzej z ich ilością, ale czego można się spodziewać po modelu z zamkniętą maską. Elementy które rażą mnie w tym modelu to brak jakiegokolwiek sensownego odwzorowania drzwi od wewnątrz (praktycznie nie ma nic, czego nie można powiedzieć np. o kokpicie), co podczas budowy będzie trzeba zapewne uzupełnić, oraz przednia atrapa która z pewnością też zostanie poddana modernizacji. Pozostałe elementy ok. Na tą chwile autko trafia do poczekalni - ale nie na długo. Jak uporam się z Mini i podłubie jeszcze trochę w MB SEL przyjdzie kolej na niego (z pierwszeństwem przed mustangiem którego in box w następnym temacie). Najprawdopodobniej trafi do działu tuning, ale póki co ciągle szukam dokumentacji zdjęciowej która mnie odpowiednio zainspiruje. Cytuj
Krzychu126 Napisano 18 Września 2010 Napisano 18 Września 2010 No i to jest prawdziwe Subaru Świetny model Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi