jcs Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Witam. Od jakiegoś czasu jestem w posiadaniu modelu Subaru Impreza WRX type STI Version VI firmy Fujimi. Jakość odlewów oceniam na 4+. Gorzej z ich ilością, ale czego można się spodziewać po modelu z zamkniętą maską. Elementy które rażą mnie w tym modelu to brak jakiegokolwiek sensownego odwzorowania drzwi od wewnątrz (praktycznie nie ma nic, czego nie można powiedzieć np. o kokpicie), co podczas budowy będzie trzeba zapewne uzupełnić, oraz przednia atrapa która z pewnością też zostanie poddana modernizacji. Pozostałe elementy ok. Na tą chwile autko trafia do poczekalni - ale nie na długo. Jak uporam się z Mini i podłubie jeszcze trochę w MB SEL przyjdzie kolej na niego (z pierwszeństwem przed mustangiem którego in box w następnym temacie). Najprawdopodobniej trafi do działu tuning, ale póki co ciągle szukam dokumentacji zdjęciowej która mnie odpowiednio zainspiruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 No i to jest prawdziwe Subaru Świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi