skikut87 Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 Prosze o recenzje tego modelu Zviezdy. Mam nadzieje, ze godziny pracy sie oplacily. PS. Wroce wieczorkiem to wstawie jeszcze pare fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 Jezeli jest to model skonczony to wrzuc go do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 No proszę, proszę. Modelik ładny. Tylko daj więcej fotek. Będzie więcej komplementów. No i jak można to proszę o kilka tajemnic z warsztatu, technika malowania, ślady obić itp. Mi się podoba bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Marca 2007 Autor Share Napisano 1 Marca 2007 To sa nowe zdjecia - poprawilem kalki Mam nadzieje, ze teraz lepiej wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 Przede wszystkim ciekawi mnie, jak te niebieskie wizjery prezentują się na "żywo". Na ile fotografia wyostrza ich wygląd? Model podoba mi się, ślady eksploatacji też, tylko nie podoba mi sie ich ilość, ale wiem po sobie, jak trudno się pohamować przed dodaniem kolejnych i kolejnych , i kolejnych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 A ja przy całej urodzie modelu, nadal z uporem osła domagam się zdradzenia tajemnic robienia śladów obić itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 Mi tez podoba sie model i wykonanie Dziwna jest natomiast nazwa watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Marca 2007 Autor Share Napisano 1 Marca 2007 co do wizjerow to sa one bardzo ciemno niebieskie prawie ze czarne lecz jest to lakier blyszczacy wiec przy lampie blyskowej wyszlo jak wyszlo co do sladow to sie robi tak ze bierzesz bardzo cieniutki pedzelek i farbe ktora pierw prysneles model chodzi mi o ta zaraz po podkladzie i nia robisz te slady bloto itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Marca 2007 Autor Share Napisano 1 Marca 2007 bierzesz farbe kolor zalezy od tego co chcesz osiagnac piasek czy bloto maczasz w niej twardy pedzel czekasz az troche podeschnei farab na pedzelu wytracasz jeje nadmiar na kartce i nakkladasz delikatnie koncowka pedzelka inaczej nie umiem wytlumaczyc zacieki to damskakredka do oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 Małomówny (małopiszący) jakiś jesteś. Ale model mi się podoba. Pierwszy plus za współczesny, drugi plus za "ruski" a trzeci za wykonanie. A co następnego planujesz? Oby nie jakiegoś Szermana albo PZKPFWKPFW niemieckie brrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Marca 2007 Autor Share Napisano 1 Marca 2007 robie teraz horcha 1a a nosze sie z kupnem btr70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi