sakai Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Witam kolegów modelarzy .Proszę o małą poradę,z czego można wykonać metodą chałupniczą pasy bezp. w samolotach 1/48? Cytuj
przemekgksw3 Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Ja ostatnio w Mustangu zrobiłem je w całości z taśmy Tamiyi, możesz dodać jeszcze zapinki, np: z drutu. Cytuj
united4ever Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Tutaj jest prosta i tania metoda : http://www.britmodeller.com/forums/index.php?showtopic=21496 Cytuj
Giulio Niewiadomski Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 ja robie z aluminium, ktore pozostaje z opakowan po skalpelach, potem jeszcze jakies detale z rozciagnietych wyprasek Cytuj
sakai Napisano 2 Października 2010 Autor Napisano 2 Października 2010 Dziękuję wszystkim za podpowiedzi.Wypróbuję wszystkie metody i zobaczę która mi najlepiej wyjdzie. Cytuj
mirek1975 Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 Witam. Idź Kolego do kwiaciarni i kup wstążki do ozdoby kwiatów. One mają fajną perforację która dobrze odwzorowuje pasy bezpieczeństa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi