dem Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Po dłuższej przerwie w sklejaniu w końcu udało mi się skończyć kolejny model. Jest nim sztukas. Jak dla mnie samolot bardzo ładny i unikalny. Myślę że nie muszę nikomu przedstawiać tego samolotu... Model pochodzi z firmy BILEK. Pierwszy raz miałem do czynienia z tą firmą i powiem że pozytywnie się zaskoczyłem. Wszystko do siebie pasowało, kalkomanie nakładały się dobrze i ogółem wszystko ładnie wygląda. Pomijając swastyki które były zamalowane markerem pomimo tego iż były w czterech częściach... Model ma kilka niedociągnięć i mogłem skleić go ładniej ale w gruncie rzeczy jestem z niego zadowolony. Malowany farbami Vallejo Air + Humbrol. Cytuj
Giulio Niewiadomski Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 ladnie, jedyne co mi nie pasuje to jakby odciski palcow, co jest widoczne na zdjeciach, na kadlubie i skrzydlach, chyba ze to tak ma byc Cytuj
lucass_krk Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 Giulio Niewiadomski chłopie pokaż swoje, a nie wtrącaj zawsze swoje 5 groszy wyjęte z du.... Cytuj
Hosemi Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 A mi się cholernie podoba... Jest taki...delikatny...Mam wrażenie, że gdyby go dotknąć to by się rozpadł... Brawo,lubię po kilkunastu dniach wrócić do modelu myślami i na stronkę,będę zagądał... Cytuj
crustian Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 bardzo ładnie zrobiony niemiaszek Cytuj
Gość Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Świetny . Właśnie nad nim pracuję. tylko u mnie inne kolorki Pactra RLM70,71,65. Z tymi sfastykami się nie popisali Ogulnie Stukas fajny jest taki unikatowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi