dem Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Po dłuższej przerwie w sklejaniu w końcu udało mi się skończyć kolejny model. Jest nim sztukas. Jak dla mnie samolot bardzo ładny i unikalny. Myślę że nie muszę nikomu przedstawiać tego samolotu... Model pochodzi z firmy BILEK. Pierwszy raz miałem do czynienia z tą firmą i powiem że pozytywnie się zaskoczyłem. Wszystko do siebie pasowało, kalkomanie nakładały się dobrze i ogółem wszystko ładnie wygląda. Pomijając swastyki które były zamalowane markerem pomimo tego iż były w czterech częściach... Model ma kilka niedociągnięć i mogłem skleić go ładniej ale w gruncie rzeczy jestem z niego zadowolony. Malowany farbami Vallejo Air + Humbrol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 ladnie, jedyne co mi nie pasuje to jakby odciski palcow, co jest widoczne na zdjeciach, na kadlubie i skrzydlach, chyba ze to tak ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Giulio Niewiadomski chłopie pokaż swoje, a nie wtrącaj zawsze swoje 5 groszy wyjęte z du.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hosemi Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 A mi się cholernie podoba... Jest taki...delikatny...Mam wrażenie, że gdyby go dotknąć to by się rozpadł... Brawo,lubię po kilkunastu dniach wrócić do modelu myślami i na stronkę,będę zagądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 bardzo ładnie zrobiony niemiaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Świetny . Właśnie nad nim pracuję. tylko u mnie inne kolorki Pactra RLM70,71,65. Z tymi sfastykami się nie popisali Ogulnie Stukas fajny jest taki unikatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Świetny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi