Maxsimus Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Witam Po dłuższej przerwie wracam z kolejnym modelikiem sam model sklejało się bardzo przyjemnie choć w moim egzemplarzu największym mankamentem był układ jezdny a że jestem mało doświadczony modelarzem i dopiero raczkuje zrobiłem co mogłem sami to ocenicie zapraszam do oglądania i oceniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Model fajny, ale w tej skali jak pamiętam jest on z wnętrzem. Może warto było by te wnętrze pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 7 Października 2010 Autor Share Napisano 7 Października 2010 tak posiada on wnętrze jutro dodam jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 Witam dzisiaj zrobiłem kilka fotek ale fotograf ze mnie marny więc proszę o wyrozumiałość jak widać na kilku fotkach wieża została nie domalowana ale to taki mały błąd który muszę naprawić i jeszcze muszę zrobić lufę kaemu zapraszam do oglądania i oceniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Toś napokazywał wnętrza ... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 Robiłem zdjęcia wnętrza ale jakieś strasznie mi ciemne wychodziły i nić nie było widać tu są zięcia z warsztatu gdzie wnętrze widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi