jachud3 Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Witajcie Dostałem ten model kiedyś kiedyś dawno temu na urodziny i naszła mnie wyjątkowa ochota na ten jakże piękny niemiecki samolot A więc do rzeczy: Boxart jak zwykle u Academy ładniusi: 5 ramek z szarego plastiku: Oszklenie wygląda bardzo ładnie: Teraz troszkę detali: Przejrzysta instrukcja: Dwa schematy malowania: Kalki - na razie wyglądają ładnie: (Troszkę kontrast podkręciłem żeby było krzyże widać. Swastyk nie uświadczymy.) Ogólne wrażenie modelu bardzo dobre, szczególnie oszklenie - duże i dużo widać Delikatne, wgłębne linie podziału blach. Wypraski ładne, wypychacze i jamki skurczowe w akceptowalnej dla modelarza ilości Nie wiem jak model leży w planach, ale szczerze mówiąc zbytnio mnie to nie interesuje Jak ze spasowaniem - dowiem się wkrótce... Podsumowując - polecam. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 juhuuu, wrociles!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 Ja bym się tak nie cieszył pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 ej no, ale chyba nie popelnisz przestepstwa z junkersem podobnego do morderstwa b-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 Oj nie, broń Boże Ju 87 nie odpuszczę choćby nie wiem co, za bardzo uwielbiam ten samolot pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 a za morderstwo b-17 powinienem cie ukatrupic:) b-17 to dla mnie swietosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 to kiedy warsztat? już się doczekać nie mogę jak go porobisz . ja ten modelik popełniłem jakieś 6lat temu...i.... może...właśnie mnie nachodzi ochota...twoja wina...jachud3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 to kiedy warsztat? A no już viewtopic.php?t=23212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 ja ten modelik popełniłem jakieś 6lat temu...i.... może...właśnie mnie nachodzi ochota...twoja wina...jachud3 Hahaha, gorąco zachęcam! Stukasik piękną maszyną jest pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi