Kawul Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Witam właśnie skończyłem mój pierwszy model F-16 i chcaiłbym teraz zakupić model su-35 w skali 1:72 lub mig-a 21 1:48... Problem w tym że nie wiem, ktory będzie dobry... (spasowane elementy i dobre wypraski) Ma ktoś jakiś konkretny model tego lub tego samolotu do polecenia?? Moją uwage przykuł mig 21 fishbet academy co o nim sądzicie?? Z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Mig'a Academy mam i wypraski wyglądają bardzo ładnie. Ze spasowaniem elementów to nie wiem bo jeszcze go nie składałem. Niestety zestaw Academy zawiera różne mniej lub bardziej rzucające się w oczy specjalistów błędy - niezgodności z oryginałem. Eduard planuje w najbliższym czasie wypuścić nowego Mig'a-21 w 1:48. Może warto poczekać na pierwsze recenzje i porównania z Mig'iem od Academy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslav Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 nie wiem czy to jeszcze aktualne ale jeżeli chodzi o MIGa 21 to polecam wersję bis ZVEZDY, ma polskie malowanie i jest bardzo porządnie zrobiona, miło się tez skleja. Su-35 ZVEZDY nie polecam-nie nadaje sie do niczego a cena wysoka, jak cała seria ZVEZDY/ITALERI SU 27, 30, 33, 35, 37 i Mig29 jednomiejscowy (wersja UB to już zupenie nowy i całkiem porządny model). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 Zvezda ma MiG-21 w skali 1/48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslav Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 Sorki sorki, chodziło mi o 1:72. Gdybyś jednak szukał 21bis w 72-ce to naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi