MrMatrix227 Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 przez przypadek skasowalem poprzedni temat wiec jeszcze raz Mam takie pytanie odnosnie koloru felgi = jak pomalowac felge gdy mam bude piaskowa i rame matowa czarna ( polmatowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Twój temat nie został usunięty. Wiadomości zostały przeniesione do głównego tematu projektu Humvee (temat na samej górze). Jak znajdziesz odpowiedź, to daj tutaj znać, że już wszystko jasne i moderator może usunąć zbędne wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMatrix227 Napisano 25 Października 2010 Autor Share Napisano 25 Października 2010 jakos nie moge znalezc a wiem ze kubisz cos mi tam napisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 TUTAJ Ci kubisz napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMatrix227 Napisano 25 Października 2010 Autor Share Napisano 25 Października 2010 ok dzieki nie za bardzo mialem do czynienia z tego typu forami wiec sie pogubilem ale teraz wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi