TomAUG Napisano 9 Listopada 2010 Share Napisano 9 Listopada 2010 Witam wszystkich. Chciałbym zaprezentować mój pierwszy w karierze motor W sumie już dosyć długo stoi na półce ale dopiero teraz znalazłem czas na wstawienie zdjęć Z zewnątrz jest to seryjne Ducati 916. jedyne co w nim zrobiłem to nawiercane tarcze. Jednak w czasie budowy wpadłem na pomysł żeby zrobić światła. I tak powstała instalacja z oddzielnie włączanym światłem mijania i drogowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Chociąż na temat motocykli mam poglądy podobne do tych J. Clarksona, to jednak Twoja maszyna strasznie przypadła mi do gustu. Za szczególnie atrakcyjny uważam efekt "motocykla używanego". Światełka też prezentują się elegancko. Troszkę mniej przypadł mi do gustu kolor owiewek - nie wiem może chodzi o połysk, a może o to, że z natury nie lubię wiśni. W każdym razie, jakby ktoś dorobił fajny fotomontaż to pewnie bym zgłupiał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Podoba Mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Z reguły nie lubię ścigaczy, ale bardzo mi się podoba Twój model. Największe wrażenie robią światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi