luk.moroz Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 No to czas na mój drugi model teraz na celownik poszedł commando car z italieri w skali 1:35. Zgodnie z uwagą kolegi Jo dotyczącą zdjęć podszkoliłem się trochę czytając i uważam że zdjęcia już wyglądają przyzwoicie. Jak zwykle proszę o uwagi i obiektywną krytykę. Dane techniczne : Model : Commando Car Firma Modelu : Italieri Skala : 1:35 Malowanie - Pędzelkiem Farba : Pactra nr. A114 A tutaj parę zdjęć wyżej wymienionego modelu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Ogólnie nie jest źle. Model czysto pomalowany. Tak na przyszłość nie maluj narzędzi i luf srebrnym kolorem. Model wydaje się płaski, więc korzystaj z suchego pędzla i z wosza. Popracuj nad figurką, bo ta niestety jest kiepska. Następnym razem będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk.moroz Napisano 15 Listopada 2010 Autor Share Napisano 15 Listopada 2010 figurka to bieda straszna jest starałem się wykonać podział blach na innym modelu i jakoś mi to nie idzie rękę mam jeszcze trochę nie pewną ale z każdym modelem będę się starał robić postęp, Teraz robię bradleya m2. Może ktoś by się wypowiedział na temat blotka czy dobrze to wygląda dla starych wyjadaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi