abir24 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Witam wszystkich, nie rozpoczynam relacji z budowy modelu lecz zbieram dobre rady i podpowiedzi.Jesli to nie ten dzial to przepraszam .Model Schnellboot S-100&Flak38 1/72 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/11d694ba599498b6.html. Jak widac sa juz blaszki i lufy do flaka, mysle jeszcze o wymianie pozostalych luf-zobaczymy.Kolega BALROG ma cudo ale to juz "MATRIX".Relacja troszke w pozniejszym czasie musze jeszcze dokupic troszke farbek a i czasu brak. Ten model(modelka) pochlania caly moj wolny czas http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce0062729ae621eb.html to jest moj pancernik,lotniskowiec i wszystko inne.No ale na temat, jesli ktos cos moze dolozyc to fajnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Mam jedna uwagę ZŁA SKALA !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 14 Listopada 2010 Autor Share Napisano 14 Listopada 2010 Czesc Kolego, no wiem fajnie byloby zrobic to w 35 no ale... mysle ,ze i tu da sie cos zrobic a jak twoje postepy w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 14 Listopada 2010 Super Moderator Share Napisano 14 Listopada 2010 mam ten sam model gdzieś w pudełkowej poczekalni. Kiedy nadejdzie czas na niego? Nikt tego nie wie Ale z ciekawością będę przyglądał się temu, co będziesz robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Czesc Kolego, no wiem fajnie byloby zrobic to w 35 no ale... mysle ,ze i tu da sie cos zrobic a jak twoje postepy w pracy Zajrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi