Abarth_127 Napisano 14 Listopada 2010 Napisano 14 Listopada 2010 Witam! Chciałbym dzisiaj pokazać Wam niedawno skończonego Peugeota 206 Przy sklejaniu nie było większych problemów. Z tego co pamiętam to szyba nie za bardzo chciała wjeść na swoje miejsce. Model posiada różne niedoróbki, takie jak: 1. Przejście miedzy białym, a czerwonym lakierem w niektórych miejscach jest trochę poszarpane; 2. Cały spoiler to jakaś masakra była do pomalowania, więc zrobiłem go pędzlem. Rzeczy, które dałem od siebie to: 1. Lusterka i dokładka do zderzaka ( która na niektórych zdj. jest mało widoczna, a na innych wcale) są obklejone carbonem Studio 27 2. Kalki Marlboro firmy MSM Creation, za które dziękuję koledze wuen 3. Zrobiłem antenki z drucików (oryginalne "baty" nie za bardzo pasowały do całości) 4. Do pełni szczęścia brakuje blaszanych pasów w środku i zapinek na masce Zdjęcia nie są najlepsze, ale lepszych chyba nie dam rady zrobić, bo mój aparat tego nie ogarnia. Puga można było zobaczyć na żywo podczas II Festiwalu Modelarskiego w Krakowie Pozdrawiam Cytuj
powerpablo Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 Witam. Bardzo ładny modelik. Bardzo lubię Peugoty i sam mam kilka ale w tej wersji nie mam. Cytuj
przemekgksw3 Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 Widzę że będzie nowy przeciwnik na konkursach i to do tego groźny bo peżocik naprawdę ładny. Może dasz poglądowe zdjęcie z poprzednią generacja-205? ;) pozdrawiam Cytuj
MartiniOCP Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Dołączam do pochlebnych opinii. Bardzo ładne auto, piękny lakier i położone na nim kalkomanie. Fotomontaż by się przydał jakiś;] Szkoda tylko....że to Peugeot. Przelej talent na jakiegoś Subarczaka:) pzdr. Cytuj
Kuba115 Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Modelik całkiem fajny ,malowanie bardzo fajne szkoda tylko że to peugot .Przerzucasz się na osobówki czy grzebiesz jeszcze przy truckach . Cytuj
Abarth_127 Napisano 21 Listopada 2010 Autor Napisano 21 Listopada 2010 Modelik całkiem fajny ,malowanie bardzo fajne szkoda tylko że to peugot .Przerzucasz się na osobówki czy grzebiesz jeszcze przy truckach . Jak na razie to same rajdówki będą. W najbliższym czasie mam zamiar zacząć Mitsubishi Lancera Evo V no i mam jeszcze dwa motory 1:12 i wywrotka z Italeri, która będzie podpięta do mojego białego Magnuma i całość wyląduje na jakiejś dioramie, ale to za jakiś czas. Przelej talent na jakiegoś Subarczaka:) Subaru mam zamiar zrobić jak skończe Evo V. Nie będzie to typowe Subaru z pięknym granatowym lakierem, tylko Subaru Hołowczyca z Rajdu Portugalii 2000. Może dasz poglądowe zdjęcie z poprzednią generacja-205? ;) Porszę bardzo Pozdrawiam. Cytuj
Kuba115 Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Łoo Evo5 to ja już chyba z 7 miechów robię i skończyć nie mogę. Pochwal się motorkami,jak możesz. Cytuj
przemekgksw3 Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Porszę bardzo Smile Dziękuje bardzo Całkiem ciekawie to wygląda, no i widać jak twoje umiejętności poszły do przodu :0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi