Abarth_127 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Witam! Chciałbym dzisiaj pokazać Wam niedawno skończonego Peugeota 206 Przy sklejaniu nie było większych problemów. Z tego co pamiętam to szyba nie za bardzo chciała wjeść na swoje miejsce. Model posiada różne niedoróbki, takie jak: 1. Przejście miedzy białym, a czerwonym lakierem w niektórych miejscach jest trochę poszarpane; 2. Cały spoiler to jakaś masakra była do pomalowania, więc zrobiłem go pędzlem. Rzeczy, które dałem od siebie to: 1. Lusterka i dokładka do zderzaka ( która na niektórych zdj. jest mało widoczna, a na innych wcale) są obklejone carbonem Studio 27 2. Kalki Marlboro firmy MSM Creation, za które dziękuję koledze wuen 3. Zrobiłem antenki z drucików (oryginalne "baty" nie za bardzo pasowały do całości) 4. Do pełni szczęścia brakuje blaszanych pasów w środku i zapinek na masce Zdjęcia nie są najlepsze, ale lepszych chyba nie dam rady zrobić, bo mój aparat tego nie ogarnia. Puga można było zobaczyć na żywo podczas II Festiwalu Modelarskiego w Krakowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Witam. Bardzo ładny modelik. Bardzo lubię Peugoty i sam mam kilka ale w tej wersji nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Widzę że będzie nowy przeciwnik na konkursach i to do tego groźny bo peżocik naprawdę ładny. Może dasz poglądowe zdjęcie z poprzednią generacja-205? ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Dołączam do pochlebnych opinii. Bardzo ładne auto, piękny lakier i położone na nim kalkomanie. Fotomontaż by się przydał jakiś;] Szkoda tylko....że to Peugeot. Przelej talent na jakiegoś Subarczaka:) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Modelik całkiem fajny ,malowanie bardzo fajne szkoda tylko że to peugot .Przerzucasz się na osobówki czy grzebiesz jeszcze przy truckach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 21 Listopada 2010 Autor Share Napisano 21 Listopada 2010 Modelik całkiem fajny ,malowanie bardzo fajne szkoda tylko że to peugot .Przerzucasz się na osobówki czy grzebiesz jeszcze przy truckach . Jak na razie to same rajdówki będą. W najbliższym czasie mam zamiar zacząć Mitsubishi Lancera Evo V no i mam jeszcze dwa motory 1:12 i wywrotka z Italeri, która będzie podpięta do mojego białego Magnuma i całość wyląduje na jakiejś dioramie, ale to za jakiś czas. Przelej talent na jakiegoś Subarczaka:) Subaru mam zamiar zrobić jak skończe Evo V. Nie będzie to typowe Subaru z pięknym granatowym lakierem, tylko Subaru Hołowczyca z Rajdu Portugalii 2000. Może dasz poglądowe zdjęcie z poprzednią generacja-205? ;) Porszę bardzo Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Łoo Evo5 to ja już chyba z 7 miechów robię i skończyć nie mogę. Pochwal się motorkami,jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Porszę bardzo Smile Dziękuje bardzo Całkiem ciekawie to wygląda, no i widać jak twoje umiejętności poszły do przodu :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi