wuen Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Czy to jest docelowy wygląd kół czy będziesz coś jeszcze przy nich robił bo opony wyglądają na niewymiarowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 23 Listopada 2010 Autor Share Napisano 23 Listopada 2010 wuen będę robił bo przez te ranty opony musiałem przesunąć do przodu i teraz tyły felg muszę obciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 27 Listopada 2010 Autor Share Napisano 27 Listopada 2010 Jak dla mnie wyszło zajebiaszczo jeszcze tylko maska , dokładka i poprzeczka spoilera w carbon i będzie git malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Ogólnie świetnie ale ranty stanowczo za grube, nie chodzi mi o głębokość felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Alvaro92 a co brzydkie ?? nie pasują ??Te felgi są oryginalne z Mercedesa 190E EVO II z wersji DTM Wręcz przeciwnie... Zarąbiste są Tylko ja bym je wykorzystał w innym modelu Zastanawiałem się gdzie można takie dostać, ale widzę, że chyba tylko kupując na części merca, albo jak ktoś ma akurat same felasie na zbyciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Chyba ten zielonkawy kolor bardziej mi sie podobał niż czerwony. Pozdr JJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 12 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2011 Nowe zdjęcia po pomalowaniu czarnym matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 13 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Teraz o wiele lepiej wygląda. Jest miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 7 Lutego 2011 Autor Share Napisano 7 Lutego 2011 I jak może być ?? Jutro zrobię fotki na polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi